Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Tanya Csárda és Borozó
Cím: 2213 Monorierdő, Barátság u.5Email: csarda.tanya@gmail.com.
Web: www.tanyacsarda-monorierdo.huTelefon: 06/29 419-024
Gps: 47.3055240 , 19.5067185

Bevezető

Borozónk

Éttermünk mellett közvetlen található felújított Borozónk, ahol Születésnapokat, Házassági évfordulókat, Legénybúcsúkat, Baráti összejöveteleket, üzleti vacsorákat tudunk lebonyolítani.
Vállalunk Falusi disznóvágásokat, ahol betekintést nyer a böllér igazi munkájába, melyben a vendégek is segédkezhetnek és hasonló rendezvényeket is vállalunk megbeszélés szerint maximum 30-fõig. Házi kemencében sütött falusi ételek elkészítése. Áraink megegyezés szerint mely tartalmazza a korlátlan étel-ital fogyasztását!


Bemutatkozás

Kibõvült konyhával és helykínálattal, széles étel- és italválasztékkal, bõséges adagokkal várjuk Önt is a megújult Tanya Csárdában!
Az 1991-ben induló családi hagyományokra épülõ vállalkozás alapvetõen két területen tevékenykedik. Egyrészt biztosítja a környezõ települések közétkeztetésének, gyermekétkeztetésének ellátását, másrészt üzemelteti a 4-es fõút 42-43 km kõ között fekvõ Tanya Csárda éttermet.
Az országút mellett szolíd, csendes helyen kialakított csárdában az alacsony árak mellett házias ízekkel, barátságos kiszolgálással, tiszta környezettel fogadjuk vendégeinket.
100-200 fõig csoportos rendezvények, üzleti tárgyalások, családi- baráti összejövetelek (esküvõk, keresztelõk, bankettek...) lebonyolítását is vállaljuk.
A buszok, tehergépkocsik, ill. személyautók számára az étterem elõtt kivilágított, õrzött parkolót biztosítunk. Visszatérõ és alkalmi vendégeinket sok szeretettel várjuk a hét minden napján:
Hétfõtõl-Csütörtökig: 8:00 h-tól 22 h-ig
Pénteken és Szombaton: 8:00 h-tól 23 h-ig Vasárnap: 8:30 h-tól 22 h-ig
A csárda létrehozásakor alapelvként fogalmazódott meg számunkra, hogy a magas színvonalú vendéglátás biztosítását a fizetõképes kereslethez igazítsuk, és egyben olyan éttermet hozzunk létre melynek jó hírét a szolgáltatásainkkal, ételeinkkel elégedett vendégeink viszik tovább.Keresőszavak

étterem, vendéglõ vendéglátás borozó

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink